INCENDIUL din Slatina: Cui aparține hala industrială care a luat FOC / FOTO-VIDEO

Hala industrială plină cu materiale combustibile care au luat foc, luni, aparține societății comerciale SC Ecozone Protect Solutions A&B SRL, administrată de omul de afaceri Constantin Florin, potrivit OLT-ALERT. Incendiul a fost unul de mari proporții, astfel că pentru lichidarea focului au acționat 50 de pompieri cu nu mai puțin de nouă autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Potrivit OLT-ALERT, SC Ecozone Protect Solutions A&B SRL este un operator economic care are drept activitate principală colectarea, tratarea, și eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase. Pompierii susțin că în hală se găseau materiale plastice și recipiente sub presiune.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.20. Este vorba de o hală în care erau depozitate mase plastice și cosmetice care au luat foc, potrivit pompierilor. În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, interiorul halei ardea cu degajări mari de fum. Peste 50 de pompieri, cu nouă autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru intervenție și salvare de la înalțime și un echipaj SMURD au acționat pentru lichidarea flăcărilor.

Misiunea pompierilor a fost îngreunată de lipsa surselor de apă din zona respectivă, pentru alimentarea autospecialelor executându-se transport de apă de la un operator de pe platforma industrială. Pe timpul operațiunilor de stingere mai multe recipinte sub presiunea au explodat.

Intervenția a durat mai bine de șapte ore, în acest moment fiind lichidate ultimele focare ale incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here