Olt/Femeie MOARTĂ în incendiu la Bălănești. Nepoata victimei, asistată de SMURD

O femeie în vârstă de 89 de ani din localitatea olteană Bălănești, comuna Mărunței, și-a pierdut viața, marți după-amiază, într-un incendiu care i-a cuprins casa. De îngrijire medicală a avut nevoie și nepoata victimei, asistată la fața locului de echipajul SMURD. 

Incendiul a fost anunțat la 112 în jurul orei 16.30. La scurt timp, persoana care a alertat pompierii a revenit cu un nou apel, anunțând și o victimă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Detașamentul Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și echipaje de la SMURD și Ambulanță. Din păcate, pentru proprietara locuinței, surprinsă de foc, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții. Ea nu a murit arsă, ci intoxicată cu fum.

„Este vorba de o victimă, femeie de 89 de ani, proprietara casei, care a murit intoxicată cu monoxid de carbon, neprezentând urme de arsuri, decesul fiind constatat de echipa de pe ambulanță. În prezent, ard bunurile din două camere și, parțial, acoperișul casei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Unei alte femei, nepoată a victimei, de 41 de ani, i s-a făcut rău, astfel că a avut nevoie de îngrijirea celor de la SMURD.

La ora publicării acestei știri pompierii acționau încă pentru lichidarea incendiului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost utilizarea unui coș de fum deteriorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here