PSD Olt vrea miting de amploare în București și EXCLUDEREA lui Mihai Chirica din partid

Comitetul Executiv al PSD Olt a adoptat, miercuri, trei rezoluții, una dintre ele privind voința organizației de a participa la un miting de amploare al social-democraților în București, alta de susținerea a Guvernului Grindeanu și a lui Liviu Dragnea. În cadrul ultimei rezoluții PSD Olt cere ca Mihai Chirica, primarul Iașului, să fie exclus din Partidul Social Democrat pentru ieșirile sale publice împotriva actualei conduceri a partidului.

Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, în cadrul unei conferințe de presă organizată după ședința Comitetului Executiv și la care au mai participat fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, și liderul PSD Olt, senatorul Paul Stănescu.

„Comitetul Executiv Judeţean al PSD Olt a adoptat, astăzi, o serie de rezoluţii, în urma discuţiilor avute cu toţi membrii. Cu toţii spun că oamenii noştri din teritoriu îşi doresc să avem reacţie la ceea ce se întâmplă. În ultima perioadă, trebuie să recunoaştem, că, atât comunicarea, cât şi reacţiile faţă de ceea ce se întâmplă în ţară au fost foarte puţine, iar câteodată au lipsit. Am adoptat trei rezoluţii, care înseamnă propunerile noastre de reacţie la nivel naţional.

Prima rezoluţie se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, dar şi a conducerii partidului, în speţă a domnului preşedinte Liviu Dragnea; PSD Olt acordă susţinere totală.

A doua rezoluţie se referă la propunerea noastră pentru un mare miting al social-democraţiei, care să se facă la Bucureşti. După ce se liniştesc lucrurile de ajuns, trebuie să arătăm şi noi că Guvernul Grindeanu are susţinere şi că România, aşa cum a fost preluată de televiziunile din străinătate, nu este reprezentată doar de cei 100.000 de oameni care au fost în piaţă şi au cerut demisia Guvernului Grindeanu.

A treia rezoluţie se referă la Mihai Chirică, vicepreşedintele partidului. Pentru atitudinea pe care a avut-o, PSD Olt cere excluderea acestuia din Partidul Social-Democrat”, a declarat, miercuri, Marius Oprescu.

În privința primarului de Iaşi, președintele executiv al PSD Olt a exprimat mai multe opinii, unele dintre ele de o ironie totală.

„Atitudinea acestuia a fost una incorectă. Dacă ai nemulţumiri, le declari în cadrul partidului. Nu este în regulă ca la şedinţele partidului să nu ridici capul din telefon, iar când ieşi să-ţi critici partidul. Să nu uite domnul Chirică faptul că, acum trei ani, îi căra geanta lui Nichita. Eu cred că atitudinea lui, așa cum s-a îmbrăcat precum Coana Chiriţa în straie de sărbătoare şi a început să facă turul televiziunilor, este una incorectă. Am văzut că, mai nou, îşi dă cu părerea despre orice. E bun în toate, se pricepe şi la sport şi la modă şi la cultură. Poate ne spune domnul Chirică numerele câştigătoare de la Loto, din weekend-ul următor, să jucăm şi noi, poate câştigă toţi românii pe metoda Mihai Chirică”, a spus despre colegul său de partid Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here