Deputatul de Olt Marius Iancu DEMASCĂ ultimele LOVITURI ale Guvernului Cioloș

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu critică Guvernul Cioloș pentru ultimele greșeli făcute spre finalul mandatului, luând decizii extrem de importante pentru care era nevoie de acceptul parlamentului, accept pe care foștii guvernanți nu l-au solicitat.

Este vorba de împrumutarea României cu 500 milioane de euro de la Banca Mondială și de cheltuirea a 1,6 miliarde de euro pentru achiziționarea de armament, acțiuni pentru care fostul executiv al tahnocraților aveau nevoie de acordul parlamentului.

„Guvernul Ciolos a dat lovitură după lovitură. Fără să țină seama de lege și de opinia instituțiilor avizate ale statului așa cum a fost în cazul rectificarilor de buget pozitive greșite, în ultimele zile de mandat tehnocrații au mai luat o hotărâre controversată. Au decis să cumpere armament de 1,6 miliarde de lei fără să aibă acordul Parlamentului, așa cum prevede legea. Deci, pe ultima sută metri a mandatului lor, tehnocrații au împrumutat România cu 500 de milioane de euro la Banca Mondială și au cumpărat muniție de 1,6 miliarde de lei fără să țină cont că pentru astfel de acțiuni au nevoie de acordul Parlamentului, puterea legislativă într-o democrație”, a scris parlamentarul de Olt pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here