Taxi implicat în ACCIDENT la Slatina/O tânără, clientă în taximetru, a ajuns la Urgențe

O tânără de 22 de ani din Slatina a ajuns, vineri seară, la Urgențe după ce taxiul în care se afla s-a izbit de zidul unei clădiri pe strada Vintilă Vodă, aparținând SC Sincer SRL. În autoturism, un Logan, se mai afla o tânără, dar atât ea, cât și șoferul taximetrului, au refuzat transportul la spital.

Evenimentul a avut loc vineri în jurul orei 21.30. Din motive pe care Poliția urmează să le stabilească, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul, în care se aflau două cliente, s-a izbit de zidul clădirii care aparține unei firmei, SC Sincer SRL. În urma impactului, una dintre cliente a fost serios rănită.

„Este vorba de o tânără de 22 de ani care acuza dureri lombare și care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina. Șoferul autoturismului și o altă tânără care se afla în taximetru au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Cazul a fost preluat de Poliție în cadrul unui dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here