Accident cu două VICTIME pe strada Cireașov din Slatina/Șoferul și pasagerul erau băuți

Doi bărbați, ambii în jur de 30 de ani, au suferit răni după ce autoturismul cu care se deplasau duminică dimineață pe strada Cireașov din Slatina a intrat într-un stâlp. Nu doar întâmplarea a făcut să se producă evenimentul rutier, pentru că atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta acestuia, ar fi fost băuți, potrivit unor surse.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 09.00, în intersecția străzilor Cireașov și Crișan, unde conducătorul a pierdut controlul asupra volanului și autoturismul, un Ford Focus, a intrat într-un stâlp. Impactul a fost unul destul de puternic ca să producă răni celor din mașină.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar și o ambulanță. Pasagerul a suferit un traumatism lombar și, după îngrijirile medicale la fața locului, a fost transportat la spital. Șoferul a refuzat transportul la Urgențe, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Se pare că nu doar întâmplarea a făcut să se producă evenimentul rutier, pentru că, atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta acestuia, ar fi fost băuți, potrivit unor surse.

Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here