Tânăr din Slatina, înjunghiat de fiul unui polițist. Victima a ajuns în stare GRAVĂ la spital

Un tânăr de 22 de ani, din Slatina, a fost înjunghiat, sâmbătă, în plină stradă, de fiul unui polițist pensionar. Victima a ajuns, în stare gravă, la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totul a avut loc în jurul orei 17.00, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, în cadrul unui conflict izbucnit între cei doi tineri. Aceștia au avut mai întâi o discuție contradictorie pe strada Tunari, lângă magazinul situat în intersecția Tunari cu AI Cuza. S-au despărțit, după care s-au reîntâlnit ulterior pe bulevard, în zona fostei unități militare, unde conflictul a escaladat, iar unul dintre tineri, Georghe Mihail Florin Bălan, fiul polițistului pensionar Bălan, l-a înjunghiat pe celălalt, Mirel Ilie, de 22 de ani, de mai multe ori.

Citește și Agresorul care l-a înjunghiat pe tânărul din Slatina, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

„Se fac cercetări pentru tentativă de omor. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în jurul orelor 17.00, 17.30. Agresorul și partea vătămată avuseseră în prealabil niște discuții, s-au întâlnit ulterior, și atunci când s-au reîntâlnit, partea vătămată (dar asta luați-o sub rezervă, pentru că încă nu am finalizat toată ancheta) i-ar fi dat un pumn inculpatului și atunci inculpatul, cu un briceag pe care încă nu l-am găsit (le-am cerut polițiștilor să mai caute, să identificăm și obiectul, dacă vom reuși) a înjunghiat victima undeva în zona lombară. Concluziile preliminare erau pe 35, 40 de zile de îngrijiri medicale. Victima este în spital, i-am trimis pe polițiști și se pare că au reușit să stea de vorbă și cu partea vătămată, care urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Se pare că acea lovitură din partea lombară i-ar fi pus în primejdie viața”, a declarat, pentru OLT-ALERT, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.

Citește și Primăria Slatina angajează personal la Spații Verzi/Opt posturi au fost scoase la concurs

Victima a ajuns la spitalul din Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

„Un tânăr de 22 de ani a venit aseară la Urgenţă, cu agresiune prin înjunghiere. A fost introdus imediat în sala de operaţie şi s-a evaluat starea sa. Avea hemoragie internă şi a trebuir să i se scoată splina. Astăzi (duminică – n.r.), în jurul orei 12.00, era stabil hemodinamic. În prezent se află, sub supraveghere, la terapie intensivă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, dr. Cătălin Pătru.

Citește și Accident cu două VICTIME pe strada Cireașov din Slatina/Șoferul și pasagerul erau băuți

Agresorul a fost reținut, sâmbătă noapte, pentru 24 de ore și a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Citește și Taxi implicat în ACCIDENT la Slatina/O tânără, clientă în taximetru, a ajuns la Urgențe

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here