Primăria Slatina angajează personal la Spații Verzi/Opt posturi au fost scoase la concurs

Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei Slatina a scos la concurs opt posturi în perspectiva preluării activității din domeniul spațiilor verzi de care, din 2010, s-a ocupat, după concesionare, SC Rupiah SRL. 

Citește și Tânăr din Slatina, înjunghiat de fiul unui polițist. Victima a ajuns în stare GRAVĂ la spital

DADPP a scos la concurs două posturi de şofer, alte două de muncitor calificat I, încă două de muncitor calificat II, un post de muncitor calificat III şi un post de îngrijitor.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină cerere de înscriere la concurs, copie de pe carnetul de muncă sau adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi specialitate, adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, cazier judiciar, curriculum vitae, act identitate și acte studii. Cei interesați se pot înscrie la concurs la sediul DADPP, din strada Unirii, până în data 27 februarie.

Citește și Ministrul Muncii anunță creșterea salariilor și a pensiilor / Cifrele momentului

Concursul constă în suținerea unei probe scrise, care se va desfăşura în 7 martie, de la ora 10.00, și a probei de interviu, care va avea loc în data de 9 martie, de la ora 14.00, potrivit site-ului oficial al primăriei.

Citește și Agresorul care l-a înjunghiat pe tânărul din Slatina, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Ocuparea posturilor contractuale este pe perioadă nedeterminată. Cei care vor fi declarați admiși vor lucra în cadrul unei companii ce urmează să fie înființată de Consiliul Local Slatina și care va prelua activitățile de întreţinere, dezvoltare şi amenajare a parcurilor, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacă şi a fântânilor arteziene, după ce aleșii municipiului au decis încetarea, prin acordul părților, a contractului de concesiune acordat, în 2010, unei asocieri de trei firme, Rupiah, Hiwaters şi Fraicon, Rupiah fiind liderul asocierii.

Citește și Accident cu două VICTIME pe strada Cireașov din Slatina/Șoferul și pasagerul erau băuți

Citește și Taxi implicat în ACCIDENT la Slatina/O tânără, clientă în taximetru, a ajuns la Urgențe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here