Starea tânărului din Slatina înjunghiat pe stradă de un cunoscut/Rămâne la Terapie Intensivă

Tânărul de 22 de ani din Slatina care, sâmbătă, a fost înjunghiat în plină stradă de fiul unui polițist pensionar rămâne sub supravegherea medicilor de la Terapie Intensivă. Deși pacientul este stabil hemodinamic, doctorii spun că este încă devreme să confirme o evoluție pozitivă a tânărului. Reamintim că, în urma aplicării loviturilor de cuțit, Mirel Ilie a fost supus unei intervenții chirurgicale, din cauza hemoragiei interne fiindu-i scoasă splina.

„Starea pacientului este la fel ca ieri, adică este stabil hemodinamic. El se află tot la Terapie Intensivă și este devreme să vorbim de o evoluție pozitivă a stării sale de sănătate”, a declarat, pentru OLT-ALERT, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Întrebat dacă pacientul va avea probleme în viitor din cauză că i-a fost scoasă splina, Pătru a spus că el va avea o viață „relativ normală”.

„Despre faptul că i-a fost scoasă splina putem spune că, în viitor, pacientul va putea să ducă o viață relativ normală. Mai sunt oameni care trăiesc cu splina scoasă”, a precizat Cătălin Pătru.

Mirel Ilie, de 22 de ani, a fost înjunghiat, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, de un cunoscut, George Mihail Florin Bălan (24 de ani), fiul unui polițist pensionar, în urma unui conflict. Lovitura care i-a pus viața în primejdie a fost aplicată de agresor în zona lombară.

Atacatorul a fost reținut de polițiști și, ulterior, Tribunalul Olt a admis propunerea procurorilor ca agresorul să fie cercetat în stare de arest preventiv, măsură luată pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here