OLT/ ÎNJUNGHIAT în văzul tuturor pentru că și-a cerut înapoi banii împrumutați agresorului

Motivul pentru care slătineanul de 22 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă, în plină stradă de un cunoscut a fost că victima a îndrăznit să-i ceară agresorului o sumă de bani pe care i-o împrumutase cu ceva timp în urmă. 

Citește și Fostul medic șef al CAS Olt, Ortanța Ciobanu, condamnată DEFINITIV pentru MITĂ și FALS la doi ani de închisoare cu suspendare

Informația aparține unei surse apropiate celor doi. „Conflictul a pornit de la o sumă de bani pe care agresorul, Mihai Bălan, i-a împrumutat de la cel ce avea să fie înjunghiat și nu a mai restituit-o. Se pare ca Mihai a fost deranjat că i-au fost ceruți banii înapoi”, a spus sursa citată.

Citește și Virozele fac RAVAGII în Olt/Cifrele sunt ÎNGRIJORĂTOARE/Cum SCAPI

Mirel Ilie, de 22 de ani, a fost înjunghiat, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, de un cunoscut, George Mihail Florin Bălan (24 de ani), fiul unui polițist pensionar, în urma unui conflict. Lovitura care i-a pus viața în primejdie a fost aplicată de agresor în zona lombară, cauzându-i hemoragie internă. Supus unei intervenții chirurgicale, medicii spitalului din Slatina s-au văzut să-i scoată tânărului înjunghiat splina.

Citește și Marius Iancu: În legătură cu acuzația de „abuz în serviciu” sunt anumite probleme

Atacatorul a fost reținut de polițiști și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă de omor. Inculpatul a contestat măsura la Curtea de Apel Craiova, termenul de judecată fiind stabilit pentru data de 24 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here