Accident rutier cu o VICTIMĂ pe strada Cireașov din Slatina

O femeie, pasageră într-un autoturism, a fost rănită după ce mașina cu care se deplasa pe strada Cireașov din Slatina a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, în zona sensului giratoriu de la Hanul Cireașov, unde, din cauza neatenției unuia dintre conducătorii auto implicați, cele două mașini s-au ciocnit, femeia care se afla în calitate de pasager într-una dintre autoturisme fiind rănită ușor.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, care a asistat victima. Din fericire, aceasta a fost rănită ușor, refuzând transportul la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Polițiștii încearcă să afle cauza exactă a evenimentului rutier.

Este al doilea accident care se petrece pe strada Cireașov în mai puțin o săptămână. În urmă cu trei zile, doi bărbați, ambii în jur de 30 de ani, au suferit răni după ce autoturismul cu care se deplasau a intrat într-un stâlp. Nu doar întâmplarea a făcut să se producă evenimentul rutier, pentru că atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta acestuia, ar fi fost băuți, potrivit unor surse. Pasagerul a suferit un traumatism lombar și, după îngrijirile medicale la fața locului, a fost transportat la spital. Șoferul a refuzat transportul la Urgențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here