Slătineanul înjunghiat pe stradă nu a fost singura victimă a conflictului. Un alt tânăr a ajuns la spital tăiat la față

Conflictul în care slătineanul de 22 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă, de un cunoscut al său, a făcut nu doar o victimă, ci două. Astfel, sâmbătă după-amiază la spital a ajuns nu doar tânărul înjunghiat, ci și un prieten al său, cu o plagă la față. Informația a fost confirmată, pentru OLT-ALERT, de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, medicul Marian Furtună, a declarat, pentru OLT-ALERT, că de la locul conflictului au fost transportați la spital doi tineri răniți, nu doar cel înjunghiat grav, Mirel Ilie, de 22 de ani.

„Au fost transportați la spital doi tineri, unul de 22 de ani, cu plagă înjunghiată în zona lombară, și altul de 21 de ani, cu o tăietură la față”, a declarat medicul Marian Furtună.

Potrivit OLT-ALERT, cel de-al doilea tânăr este Bogdan Gabriel Bît, de 21 de ani, prezent la locul conflictului, pe bulevardul AI Cuza din Slatina. Conform unor martori, după ce a fost înjunghiat de agresor, Mirel Ilie și prietenul său s-au încuiat în autoturismul victimei, așteptând ambulanța solicitată. Agresorul s-a întors cu fratele său și, furioși, au spart geamul mașinii. În acel moment cel de-al doilea tânăr a fost rănit la față, în zona unuia dintre ochi. Astfel că la spital au ajuns amândoi, însă cel cu rana la față nu a avut nevoie de internare. După ce medicii i-au aplicat patru copci, el a plecat acasă.

Conflictul consumat sâmbătă după-amiază pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina a pornit de la o sumă de bani pe care agresorul, George Mihail Florin Bălan, i-a împrumutat de la cel ce avea să fie înjunghiat și nu i-a mai restituit-o. S-a arătat, în schimb, extrem de supărat când cel care l-a împrumutat i-a cerut să îi restituie banii.

După conflict, agresorul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv pentru tentativă de omor. El a contestat măsura la Curtea de Apel Craiova, care urmează să judece vineri contestația.

Victima sa a fost supusă unei intervenții chirurgicale și, pentru că avea hemoragie internă, medicii spitalului din Slatina au decis să îi scoată splina. El se află încă în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here