PNL Olt, comentarii ironice la destituirea celor două adjuncte ale IȘJ Olt, Dalia Cîrstea și Arina Georgescu, foste liberale

Prim-vicepreședintele PNL Olt, Ion Moisescu, comentează destituirea fostelor sale colege de partid, Dalia Cîrstea și Arina Georgescu, din posturile de inspector general adjunct în Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Olt, amintind pe pagina sa de socializare că evenimentul reprezintă confirmarea a ceea ce el a spus că se va întâmpla. Totodată, Moisescu arată că pățania celor două foste liberale dă rețineri altor liberali care se pregăteau să părăsească PNL în favoarea altei formațiuni politice, aflată la guvernare. Postarea lui pe Facebook a atras mai multe comentarii prin care membri ai PNL le ironizează pe cele două foste colege. Fostele liberale Dalia Cîrstea și Arina Georgescu au fost revocate, luni, din funcții prin decizii ale ministrului Educației, locurile lor fiind luate de Mariana Gheorghe și Florica Grecu.

„Astăzi (luni, 27 februarie – n.r.) s-a confirmat ce estimam cu ceva timp în urmă, cele două adjuncte de la ISJ (plecate din PNL), au fost eliberate din funcție. Aștept și alți doritori (doritoare) de «ALDE partide» să facă pasul, pentru continuarea proiectelor, pe care le au lansat. Se observă cu ochiul liber că grupul următor, care își dorea trecerea la un partid aflat la guvernare, are rețineri, nu depășește norma cerută de cei care le solicita acest lucru (ca număr)”, a scris, pe Facebook, Ion Moisescu.

Postarea sa a atras numeroase comentarii ale liberalilor din Olt, prin care aceștia le ironizează pe cele două foste colege.

„Îmi dați voie sa fiu ironică?
Se spune ca fiecare cum își asterne asa doarme….
Se mai spune ca ,după fapta și răsplată……
Și închei d-le Moisescu spunand ca, caracterele adevărate se vad atunci când ești în opoziție și nu când ești la putere”, a postat un comentariu Miruna Vulcănescu (PNL Piatra Olt).

„Săritul în barca învingătorilor nu este întotdeauna o soluție, mai ales că Ministerul Educației nu este controlat de ALDE, ci de PSD”, a comentat și Ionuț Comănescu, vicepreședinte al PNL Slatina.

„Au luat-o dom’ Costel Moisescu sau mi se pare mie?”, a postat și Sorin Țîrcomnicu, reprezentant PNL în Consiliul Local Slatina.

Dalia Cîrstea și Arina Georgescu au fost numite ca adjuncte ale IȘJ Olt anul trecut de fostul ministru al Educației, urmare a susținerii lor de către PNL, partid în care prima ocupa funcția de președintă a femeilor liberale din Olt, iar cea de-a doua era șefa femeilor din PNL Slatina. Imediat după ce Partidul Național Liberal a pierdut alegerile parlamentare, ele au părăsit partidul, trecând la ALDE (ianuarie 2017). La primele discuții privind înscrierea în noul partid, președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, le-a informat că intrarea în noua formațiune politică nu le asigură păstrarea funcțiilor din cadrul IȘJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here