Programările pentru înmatriculări auto se fac on-line în Olt, de la 1 martie

La nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi lansată, începând cu data de 1 martie 2017, aplicația de programare on-line pentru efectuarea de înmatriculări de autovehicule, anunță OLT-ALERT, citând un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

Aplicația va fi accesată de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

„Persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările”, se arată în comunicatul prefecturii.

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel:

– zilnic, între orele 08.30 – 09.30, la ghișeul nr.2;

– lunea și miercurea, între orele 08.30 – 16.00, la ghișeul nr.3 (ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții).

„Aducem totodată la cunoștința cetățenilor că odată cu operaționalizarea sistemului de programare on-line se supendă activitatea de programare prin e-tiketing. Pentru cazuri excepționale rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt”, se mai precizează în comunicatul citat.

Recomandări

Instituția Prefectului – Județul Olt recomandă solicitanților următoarele:

  • să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația;
  • să se prezinte la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare;
  • înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

3 COMENTARII

  1. Am avut programare de la aparatul poliției circulației din februarie făcută și domnul polițist de atunci mi-a spus să mă prezint pe 26 aprilie, m-am prezentat pe 26 aprilie și mi sa spus că numărul meu trecutse de ordine cu 4 numere ânaintea mea, exemplu ,eu aveam numărul 120046 și era afișat 120042, deci am ântrebat ce pot face ân această situație, și domnul de la ghișeu mi-a răspuns foarte arogant și tot dânsul fiind deranjat și anume faptul că trebuie să âmi fac altă programare, vi de pare normal ??? Și vreau să mai semnalez faptul că prioritate mia zis că au cei care au programare online, cu alte cuvinte eu am făcut programare de la aparatul lor ân februarie și unul care a făcut programare online ân martie avea prioritate ânaintea mea, cu alte cuvinte trebuie să fac altă programare online ținând cont de faptul că mai pierd câteva luni de asigurare pe care am plătito și multe altele și mai ales faptul că mașina care am cumpărăto nu mai o pot folosi și pur și simplu stă ân parcare cu toate taxele plătite la stat, ân schimb nu o pot folosi pt că nu am numere, vi de pare normal ??? Vă mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here