Călușarii din Ghimpețeni-Olt au încins, vineri seară, scena de la „Românii au talent”

Formaţia de căluşari a Ansamblului Folcloric „Poarta Olteniei” GAL Ghimpețeni, din județul Olt, a încins, vineri seară, scena emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Ineditul momentului a fost, participarea, alături de tinerii călușari, a maestrului coregraf Nichita Dragomira, fost director al Ansamblului Folcloric Profesionist „Plaiurile Oltului” (azi „Doina Oltului”).

Formația care a evoluat pe scena de la „Românii au talent” a avut, de fapt, patru vătafi, cel mai tânăr având doar 8 ani, alături de un tânăr de 19 ani, de Marian Stănescu – instructor (54 de ani) și de Nichita Dragomira – consultant artistic al formației (68 de ani).

„Formația de călușari de la Ghimpețeni au participat la preselcția emisiunii de la Craiova, pe care a trecut-o cu brio, astfel că vineri, 3 martie, vom intra în concurs unde, sperăm noi, vom face o figură foarte frumoasă și ne vom califica pentru etapa următoare”, declara, pentru OLT-ALERT, înainte de emisiune, Nichita Dragomira.

Și, evident, călușarii din Olt au trecut în etapa următoare cu patru de „da” din partea celor patru jurați.

Căluşarii din Ghimpeţeni au câştigat mai multe premii de-a lungul ultimilor ani, culminând cu obținerea trofeului Concursului „Căluşul Românesc” de la Slatina, ediția din 2015.

Citește și Pericol de EXPLOZIE lângă Trezoreria Slatina, într-un bloc de locuințe/Scăpări de gaze

Citește și Microbuz în flăcări lângă un hotel din Slatina/Zeci de persoane, evacuate din local

Citește și Moarte ÎNFIORĂTOARE pentru un bărbat din Olt/Imagini cu IMPACT EMOȚIONAL

Citește și S-a schimbat STRUCTURA anului școlar: Când începe și când se termină școala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here