Microbuz în flăcări lângă un hotel din Slatina/Zeci de persoane, evacuate din local

Un microbuz al unei firmei de transport persoane din Slatina, fără pasageri, a ars în totalitate, vineri seară, în curtea din spatele Hotelului Romtimex, ce aparține aceleiași societăți comerciale. 

Citește și Pericol de EXPLOZIE lângă Trezoreria Slatina, într-un bloc de locuințe/Scăpări de gaze

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21.00, după ce, cu câteva ore înainte, șoferul care sosise din cursă îl parcase în curtea firmei, în apropierea hotelului, lângă imobilul în care se află centrala termică. Evenimentul a fost anunțat la pompieri, dar înainte de sosirea acestora aproximativ 30 de persoane care se aflau în barul hotelului și în restaurant au părăsit imobilul imediat prin inițiativa conducerii societății comerciale.

Citește și Moarte ÎNFIORĂTOARE pentru un bărbat din Olt/Imagini cu IMPACT EMOȚIONAL

„Microbuzul a venit din cursă la ora șapte seara și a fost parcat de șofer în incinta bazei. Acesta a plecat fără să se fi întâmplat ceva. Apoi ne-am pomenit că mașina a luat foc. A ars cu totul. Eram în apropiere și am intervenit imediat pentru evacuarea persoanelor care se aflau în bar și în hotel, înainte de sosirea pompierilor. Bine că focul nu s-a propagat, că nu a cuprins cu totul centrala termică aflată în apropiere și hotelul”, a declarat, pentru OLT-ALERT, patronul societății comerciale, Marian Taifas.

Citește și Mână CRIMINALĂ pe strada Banului din Slatina / IMAGINILE spun TOTUL

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, lichidând incendiul în limitele găsite.

Citește și Călușarii din Ghimpețeni-Olt au încins, vineri seară, scena la „Românii au talent”

„Au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. A ars microbuzul în totalitate și a fost afectat unei începări în care se află centrala termică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citește și S-a schimbat STRUCTURA anului școlar: Când începe și când se termină școala

Deși pompierii susțin că nu există elemente care să indice o acțiune intenționată, fiind avansată drept cauză probabilă a incendiului un scrutcircuit electric, patronul firmei spune că va cerceta imaginile înrregistrate de sistemul de supraveghere video din incinta societății.

Citește și Parlamentarii PSD de Olt, program de audiențe cu cetățenii. Când și unde îi puteți găsi

Citește și Eveniment de artă fotografică de EXCEPȚIE la Slatina/Cine sunt protagoniștii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here