FOTO-VIDEO/ȘOCANT: Cum a putut să MOARĂ un bărbat din Olt/Detalii și imagini ÎNFIORĂTOARE

Un bărbat din localitatea olteană Călui a murit în chinuri de neînchipuit după ce a fost prins sub tractorul pe care chiar el îi conducea. La un moment dat, tractorul s-a răsturnat și tractoristul a fost strivit sub greutatea vehiculului. Ajunși la locul accidentului, paramedicii și membrii echipajului de la Ambulanță nu au mai putut face nimic să îi salveze viața omului, deși acesta a fost supus timp îndelungat manevrelor de resuscitare. Cum s-a petrecut tragedia!

Tragedia a avut loc în jurul orei 14.00, când tractorul condus de cel care avea să își trăiască ultimele momente ale vieții tracta un trunchi de copac. La un moment dat, probabil din cauza greutății copacului, tractorul – unul nu de mari dimensiuni – s-a răsturnat. Tractoristul, un bărbat de 62 de ani, din localitate, a fost prins sub greutatea vehiculului.

La fața locului au ajuns pompierii de la Descarcerare din Balș, dar și echipaje de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Olt.

Victima a fost supusă timp îndelungat manevrelor de resuscitare, fără rezultat pozitiv însă, astfel că, în cele din urmă, medicul de pe ambulanță a fost nevoit să constate decesul bărbatului.

Probabil, omul a simțit cum îi pârâie oasele sub greutatea tractorului răsturnat, chinurile prin care a trecut până când moartea să-l răpească fiind unele de neimaginat.

Imagini amator – ISU Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here