Un cunoscut medic din Slatina s-a înscris în ALDE / Cea mai SERIOASĂ achiziție

Printre cele mai noi „achiziții” făcute de ALDE Olt se numără un cunoscut medic din Slatina. Este vorba de doctora Livia Teleu, care în vara anului trecut a candidat, din poziția de independent, pentru funcția de primar al Slatinei.

Contactat de OLT-ALERT, președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a confirmat informația.

„Da, este adevărat, doamna doctor a venit la noi”, a precizat liderul ALDE Olt.

Livia Teleu este de foarte mulți ani șefa Compartimentului de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Anul trecut ea s-a încumetat să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al Slatinei din poziția de candidat independent, numărul de voturi acumulate poziționând-o înaintea mai multor candidați susținuți de partide politice precum cei ai PMP, PRM sau cel al Alianței oentru Schimbare.

Cunoscută ca un om onest și bun profesionist ca medic, Livia Teleu este un câștig pentru echipa ALDE Olt, spre deosebire de alte persoane din județ care au cerut să intre în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

ALDE Olt va susține o conferință de presă, cel mai probabil joi, pentru prezentarea celor mai noi achiziții. Printre acestea se numără și Marius Bălașa, fost membru al PDL și al PNL, candidatul liberalilor la alegerile locale pentru funcția de primar al Slatinei.

În ALDE au mai intrat Mihai Cîrloganu, care a părăsit PNL, unde ocupa funcția de lider al tineretului la nivel județean, dar și Dalia Cîrstea, fostă șefă a femeilor din cadrul PNL Olt, și Arina Georgescu, cea care conducea femeile liberale din PNL Slatina.

De asemenea, la ALDE a mai migrat, alături de câteva zeci de membri ai PNL, și Mircea Popescu, fost liberal pe filieră PDL, care a devenit preşedinte interimar al ALDE Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here