AJOFM Olt: Peste 200 locuri de muncă în Spania, la ambalat de fructe. Salariul, 1.200 euro

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă, prin Serviciul de Ocupare EURES România, 200 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida), anunță AJOFM Olt.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu sau fără experiență la ambalat de fructe și verdețuri,cu cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Durata contractului de muncă este de patru luni, data începerii contractului fiind 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore/zi, în două schimburi: dimineața de la 6.00 la 14.00 și după amiaza între 15.00 – 23.00. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro net/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

„Persoanele interesate vor depune un dosar la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crisan, nr. 2, Slatina, tel: 0249 411.002, cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală cu mențiunea «apt pentru muncă», copie act studii, CV”, se mai precizează în comunicatul citat.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here