Daniel Constantin sau Călin Popescu Tăriceanu? Deputatul de Olt Mihai Niță a ALES/Video

Deși numele său a fost vehiculat de presa națională ca făcând parte dintre parlamentarii pe care Daniel Constantin se bazează în varianta înființării unui nou partid politic, împreună cu Victor Ponta, și deși provine din Partidul Conservator, deputatul Mihai Niță, președintele ALDE Olt, se leapădă de Daniel Constantin, co-președintele Alianței Liberalilor și Democraților, dacă acesta ar alege să plece din partid.

Mihai Niță susține că speră ca divergențele apărute între cei doi co-președinți ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin să dispară și cei doi să se împace. Dacă, însă, cei doi vor ajunge la o despărțire totală, Niță va alege să rămână în ALDE, în ciuda faptului că el provine de fostul Partid Conservator, unde Constantin îi era șef.

„Dacă s-ar întâmpla, până la urmă, ca cei doi preşedinţi să se despartă, eu le-am spus că voi rămâne alături de cine va rămâne la partidul ALDE. Noi am construit aici o echipă cu foarte multă muncă, iar dacă noi ne alăturăm unei persoane care vine cu mofturi că nu vrea să înţeleagă anumite aspecte, am face o mare greşeală şi am împărţi şi noi filialele în două. Ar fi foarte, foarte grav”, a declarat Mihai Niță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here