Bărbat din Dolj, LOVIT de mașină în Olt. Omul a ajuns la spital cu un traumatism la cap

Un bărbat de 65 de ani, cu domiciliul în localitatea Amărăștii de Jos, din județul Dolj, a fost lovit de o mașină, joi seara, în timp ce mergea cu bicicleta pe o șosea din Olt. Victima a ajuns la spital cu un traumatism la cap.

Accidentul rutier a avut loc la ieșirea din comuna Redea spre Caracal, unde, din cauze pe care Poliția urmează să le stabilească, bărbatul care mergea cu bicicleta pe marginea șoselei a fost lovit de un autoturism care circula în același sens de mers cu biciclistul.

La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat victimei primul ajutor, după care l-a transportat la spital.

„Victima, de 65 de ani, era conștient. A suferit un traumatism la cap și a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here