CRUZIME de neimaginat în Olt: L-a BĂTUT până l-a OMORÂT

Un bărbat de 43 din localitatea olteană Izvoarele a murit, joi, pe patul de spital în urma unei bătăi crunte aplicate de un consătean. Autorul a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt să ceară judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. 

Potrivit procurorilor, întreaga scenă s-a consumat în seara zilei de 5 martie, în fața unui bar din Izvoarele, unde, pe fondul unei stări conflictuale, un bărbat de 29 de ani, din localitate, i-a aplicat consăteanului său o lovitură cu pumnul care a pus victima la pământ. În cădere, cel lovit s-a lovit cu capul de o suprafață betonată. Cu mintea întunecată de supărare, agresorul a continuat să-și lovească victima cu picioarele în zona capului și în zona dorsală, până când aceasta a rămas nemișcată.

Citește și Un TIR încărcat cu haine a luat foc pe DN 6, între Olt și Dolj/A ars ca o TORȚĂ

Bietul om a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au stabilit că viața i-a fost pusă în pericol și că are nevoie de 65 – 70 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Totodată, din cauza rănilor extrem de grave, victima a fost fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde, din păcate, joi, 16 martie, a decedat, eveniment care a schimbat și încadrarea faptei autorului, reținut de procurori.

Citește și Autoturism RĂSTURNAT în contracanalul de la Podul Olt/Cinci tineri au ajuns la URGENȚE-FOTO/VIDEO

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, prin ordonanţa din data de  17.03.2017, reţinerea pe o durată de 24 ore a inculpatului D.G.I., în vârstă de 29 ani, din com. Izvoarele, sat Alimăneşti, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de mĺoarte, prevăzută de art.195 C.p. Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova, rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei, contuziei şi dilacerării meningo – cerebrale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citește și Accident în Olt, pe DN 65, la Valea Mare/Sunt cinci victime, una cu mai multe traumatisme-FOTO

Reţinând că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.

Citește și Simularea Bacalaureatului în Olt, DEZINTERES pentru mii de elevi/Cinci participanți au fost eliminați

Procurorii mai precizează că „punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”.

Citește și Polițiștii din Balș și luptătorii SAS Olt, percheziții în Craiova. Ce au căutat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here