Imaginile GROAZEI în Scornicești: Cum se poate PIERDE TOTUL în câteva clipe

Un incendiu izbucnit duminică seară în localitatea Mogoșești – Scornicești a distrus în bună parte o locuință. Pentru lichidarea focului, pompierii care au intervenit cu două autospeciale de stingere luptându-se cu flăcările mai bine de două ore.

Focul a pornit în jurul orei 21.40 într-una dintre camerele casei și, în scurt timp, a cuprins acoperișul locuinței.

La fața locului au ajuns pompierii de la Stația Scornicești, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, salvatorii luptându-se cu flăcările circa două ore și jumătate pentru lichidarea incendiului.

De asemenea, la locul incendiului a ajuns și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au existat victime rănite. Cu toate acestea, două persoane au avut nevoie de asistența paramedicilor din pricina atacului de panică de care au suferit.

„Nu au fost victime, doar două persoane au suferit de atac de panică, refuzând transportul la spital. Au ars o cameră, cu toate bunurile din ea, și acoperișul casei pe o suprafață de 40 de metri pătrați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here