FOTO Accident la Balș, cu un TIR și două dubițe implicate. Al doilea vâlcean accidentat, în 24 de ore, în Olt

Un accident în care au fost implicate două dubițe și un TIR a avut loc, joi dimineață, la ieșirea din orașul Balș. Un tânăr din Vâlcea a fost accidentat ușor. Este al doilea vâlcean rănit în accident rutier, în ultimele 24 de ore, în Olt. Din păcate, tânărul de 20 de ani, din Vâlcea, lovit miercuri de mașină pe o trecere de pietoni din Slatina, nu a scăpat atât de ușor ca victima de azi: el a ajuns în comă profundă la spital.

Citește și ACCIDENT în Slatina: Un tânăr de 20 de ani a ajuns INCONȘTIENT la spital

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul 08.20, la ieșirea din Balș spre Craiova. Potrivit informațiilor de la fața locului, o dubiță a frânat brusc. În spatele ei, au frânat și celelalte vehicule, dar, se pare, nu atât de prompt, astfel că s-au lovit în lanț.

Citește și După două zile de căutări, consilierul PNL dispărut în râul Olt rămâne de negăsit

Mașinile au suferit avarii minore, evenimentul soldându-se și cu o victimă, însă rănită ușor, astfel încât a refuzat transportul la spital.

Citește și EXCLUSIV/FOTO Fiul unui polițist din Olt a înjunghiat doi tineri/Cercetări pentru tentativă de omor calificat

„Un echipaj SMURD s-a deplasat, joi dimineață, la un accident rutier petrecut la ieșirea din orașul Balș, pentru acordarea primului ajutor unei victime. Aceasta a refuzat, însă, transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Citește și Este OFICIAL: Apa de băut, PERICOL PUBLIC în Balș. Contaminarea este URIAȘĂ

Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Băbeni, Vâlcea. Este al doilea vâlcean rănit în accident rutier, în ultimele 24 de ore, în Olt. Din păcate, tânărul de 20 de ani, din Vâlcea, lovit miercuri de mașină pe o trecere de pietoni din Slatina, nu a scăpat atât de ușor ca victima de azi: el a ajuns în comă profundă la spital.

Citește și Marius Iancu a votat pentru Prima Casă: Ce spune parlamentarul de Olt despre acest program

Poliția a demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here