Secretar de primărie din Olt, găsit MORT într-o fântână pe câmp/Imagini cu puternic impact emoțional! FOTO/VIDEO

Foto: olttv.ro

Secretarul comunei Vădastra, Dan Roşioru, dispărut de mai multe zile de acasă, a fost găsit înecat, vineri dimineaţă, într-o fântână de pe câmp, aflată între localitățile Vădastra şi Brastavăţu. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din fântâna adâncă de aproximativ 15 metri vineri la prânz, de pompierii a căror intervenție e fost solicitată de polițiștii din localitate.

„Am fost solicitaţi de Poliţia Vădastra pentru a degaja o persoană înecată într-o fântână pe un câmp, între Vădastra şi Brastavăţu. Persoana a fost scoasă din fântână, decedată, şi a fost predată Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Dan Roşioru era căutat de poliţişti de mai bine de o săptămână, după ce familia a anunţat dispariţia sa, membrii familiei susținând că bărbatul a dispărut fără urmă în data de 15 martie.

În acest caz, oamenii legii susțin că nu este vorba de o crimă.

„În ziua de 24.03.2017, polițiștii Postului de Poliție Vădastra și voluntari din cadrul Primăriei Vădastra, care procedau la căutarea numitului Roșioru Dan, de 61 de ani, dispărut de la domiciliu în data de 15.03.2017, l-au găsit pe acesta decedat într-o fântână părăsită situată pe un teren agricol între localitățile Vădastra și Brastavățu. În cauză nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul șef Iulian Nicolae.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Corabia, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here