Scăpări de gaze la contorul principal al unui bloc din Slatina, pe strada Libertății

Pompierii din Slatina au fost alertați, luni după-amiază, că într-un bloc de pe strada Libertății se simte un puternic miros de gaze.

Citește și Legături scandaloase între şeful DNA Craiova şi interlopul Bercea Mondial: Denunţ bombă pe masa procurorilor

Este vorba de Blocul GA 8, unde pompierii au ajuns imediat cu o autospecială de stingere și un echipaj CBRN, pentru preîntâmpinarea unui posibil accident. La fața locului, echipele de intervenție și-au dat seama că mirosul venea de la contorul principal al blocului, din afara scării imobilului.

Citește și După scandalul din Vișina, razii în barurile și cluburile din sudul județului Olt/Ce au descoperit polițiștii

Slătinenii care locuiesc în blocul GA 8 de pe strada Libertăţii au tras o sperietură zdravănă, luni după-amiază, după au fost înregistrate scăpări de gaze naturale, la contorul principal din afara scării blocului.

Citește și Mașină RĂSTURNATĂ în râpă la Slatina/Patru tineri, transportați cu traumatisme la spital/FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că nu au fost persoane evacuate, pompierii reuşind să oprească gazele în timp util.

Citește și Numărul mare de solicitări MODIFICĂ din nou aplicația de programări online la Înmatriculări Auto Olt

„Au fost scăpări de gaze la contorul principal din afara scării blocului. S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cu echipajul CBRN de la Detaşamentul de Pompieri Slatina. Nu a fost cazul evacuării de persoane. Au fost oprit gazele în așteptarea celor de la reţeaua de distribuţie a gazelor, singurii abilitați să rezolve problema”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Citește și Tinerii social-democrați din Olt, dezbatere publică pe tema ONG-urilor

Reprezentanții companiei de distribuție a gazelor efectuează lucrări la rețeaua de alimentare în mai multe zone ale orașului și se pare că au reluat distribuția fără să fi reconectat contorul la care au fost înregistrate scăpările de gaze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here