Aleșii Slatinei au aprobat, joi, bugetul/Ce alte proiecte au fost adoptate/Primele investiții

Consilierii locali ai Slatinei s-au adunat, joi, în ședința ordinară a lunii, printre proiectele de hotărâre luate în dezbatere și adoptate numărându-se și cel privind bugetul municipiului pe anul în curs.

În cadrul aceluiași proiect de hotărâre au mai fost adoptate programele obiectivelor de investitii și de dotări pentru anul 2017, repartizarea excedentului bugetar din anul precedent în vederea finanțării cheltuielilor de dezvoltare pe 2017, programul obiectivelor de investitii la unitățile de învățământ și aprobarea fișelor pentru obiectivele de investitii.

Totodată, au fost aprobate Planul local de măsuri/acţiuni pentru anul 2017 în vederea aplicării Strategiei Guvernului României de Incluziune a cetăţenilor români aparţinând minorităţii romilor pentru perioada 2015-2020, dar și documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţii şi indicatorii tehnico – economici pentru reabilitarea primelor străzi anul acesta. Este vorba de reabilitarea străzilor Popa Șapcă, Fundătura Basarabilor și Ghiocei.

Ordinea de zi a ședinței ordinare de joi a cuprins următoarele proiecte de hotărâre:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here