Aproape 200 de locuri de muncă vacante în Slatina și Caracal/Ce meserii se caută

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt a contactat până acum, pentru Bursa generală a locurilor de muncă din 7 aprilie, 67 de agenți economici, din care 25 au confirmat participarea, cu un număr de 175 de locuri de muncă vacante.

Dintre posturile puse la dispoziție de angajatori, doar cinci sunt pentru studii superioare. Principalele meserii în care agenții economici au nevoie de personal calificat sunt cele de inginer construcții civile, economist, arhivist, arhivar, redactor, electrician, electrotehnist, maistru, sudor, vânzător, lucrător gestionar, bucătar, ospătar, mecanic agricol, lăcătuș mecanic, șofer, casier, zidar, fierar-betonist, dulgher, manipulant mărfuri, confecționer asamblor articole din textile, muncitor necalificat în confecții textile.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza, în data de 7 aprilie, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă la Slatina, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, și la Caracal, în foaierul Teatrului Național.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la aceasta acțiune pot depune situația privind locurile de muncă vacante la sediul instituției din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro sau prin fax 0249/432276”, se arată în comunicatul de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here