Oltul pierde un secretar de stat/Cătălin Rotea, MAZILIT de la Ministerul Dezvoltării

După nici trei luni de când a fost numit în postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, fostul candidat al PSD la fotoliul de primar al orașului Balș, Cătălin Rotea, a fost debarcat din funcție.

Anunțul l-a făcut chiar el pe pagina sa de socializare.

„Aseară, în Monitorul Oficial a fost publicată eliberarea mea din funcția de Secretar de Stat al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
Am fost onorat să lucrez cu doamna vicepremier, Sevil Shhaideh și o respect în mod deosebit, fiind convins că, sub conducerea sa, acest minister va dezvolta o serie de proiecte benefice tuturor comunităților locale din România”, a scris, pe Facebook, Cătălin Rotea.

El susține că, o dată plecat din Capitală, își va concentra atenția pentru întărirea organizației PSD Balș, pe care o conduce din poziția de președinte.

„Am sentimentul datoriei împlinite față de toți primarii olteni, indiferent de culoarea lor politică. Sunt mândru să fac parte din echipa PSD Olt și să fiu președintele organizației PSD Balș, asupra căreia îmi voi concentra atenția mai mult în perioada următoare”, a mai precizat Rotea.

Întrebat cui nu i-a mai plăcut de ochii lui Cătălin Rotea, președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a spus că un răspuns în acest sens nu îl poate da decât liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Fost candidat PSD la Primăria Balş în iunie 2016, Cătălin Rotea, a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, pe 17 ianuarie.

Fost membru al PNL, Cătălin Rotea a ocupat, în 2013, funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Olt şi pe cea de prefect al judeţului Olt, în perioada septembrie 2013 – martie 2014. El părăsit PNL în favoarea PSD în toamna anului trecut, când a devenit şef de cabinet al ministrului Finanţelor Publice. În aprilie 2015, el s-a mutat la Ministerul Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice, pe un post de consilier.

În perioada 2015-2016, Cătălin Rotea a condus Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here