FOTO/VIDEO Au trăit miracolul: Din ce au SCĂPAT un bărbat și o femeie din Olt/Imaginile spun TOTUL

Două persoane din Olt, un bărbat și o femeie, au scăpat ca prin minune, fără nici o rană, după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat, marți, la Caracal.

Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 18.00, pe Drumul Național 64, la ieșire din Caracal spre Slatina. Din cauze pe care polițiștii le vor stabili, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a prăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

La fața locului au sosit un echipaj de prim ajutor de la SMURD și o ambulanță cu medic, dar victimele au scăpat, ca prin minune, fără nici o rană, drept pentru care, după ce au fost asistați medical la locul accidentului, au refuzat transportul la spital.

„Victimele, un bărbat și o femeie, au fost găsite neîncarcerate, conștiente, asistate de echipajul de prim ajutor și de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here