A început CALVARUL șoferilor la Podul Olt: Cozi kilometrice din cauza restricțiilor de circulație

Foto: Gazeta Nouă

Lucrările de reparații începute joi la Podul de peste râul Olt, pentru remedierea unei plăci în care a apărut un crater ce pune în pericol circulație rutieră, pun deja la grea încercare nervii conducătorilor auto care trebuie să dea dovadă de răbdare, pentru că se circulă pe un singur fir din ambele sensuri. Cozile mașinilor care își așteaptă rândul să treacă pe pod se întind pe câțiva kilometri.

Vineri dimineață, coada autoturismelor care circulau spre Craiova începea de la intersecția cu strada Grădiște, iar a celor care circulau către Slatina începea de la marginea localității Găneasa.

Circulația rutieră pe Podul Olt (Craiova – Pitești) va fi restricționată pe un singur sens în perioada 30 martie – 10 aprilie, din cauza lucrărilor la placa podului în care a aprut craterul. În toată această perioadă, circulația va fi dirijată prin semafoare electrice, montate la extremitățile podului.

Mai mult, circulația tuturor vehiculelor pe pod va fi oprită total în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai exact în data de 02.04.2017, în intervalul orar 2400 – 0600.  În acest interval, va fi folosită ruta ocolitoare DJ.546 – Slatina (Catedrală) – Teslui – Moșteni – D.N.64 Strejești – Pleșoiu – D.J.677 (Salcia) – D.N.65.

Pentru a preveni producerea unor accidente rutiere, polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum și să păstreze distanța în mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here