FOTO/VIDEO Incendiu DEVASTATOR într-o gospodărie din Olt/De NECREZUT de la ce a plecat totul

Casa unei familii din localitatea olteană Găneasa a fost distrusă în bună parte, ca și o anexă gospodărească, noaptea trecută, după un scurtcircuit produs la autoturismul din curtea locuinței. Flăcările care au cuprins mașina s-au extins cu repeziciune la casă și la anexă.

Focul a izbucnit în autoturism în jurul orei 23.00, a distrus rapid mașina, apoi incendiul a cuprins acoperișul casei și o anexă gospodărească. Alertați, pompierii s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere și cu un echipaj SMURD.

„Pompierii au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă mai bine de două ore pentru stingerea incendiului. Au ars mașina proprietarului, acoperișul casei pe o suprafață de 40 de metri pătrați, precum și acoperișul unei anexe gospodărești pe o suprafață de 20 de metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here