Peste 400 de locuri de muncă vacante în Olt/Vezi unde le găsești și dacă ți se potrivesc

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt a contactat până acum, pentru Bursa generală a locurilor de muncă din 7 aprilie, 61 de agenți economici, din care 43 au confirmat participarea, cu un număr de peste 400 de locuri de muncă vacante.

Mai exact, este vorba de 413 posturi libere, 322 la Slatina și 91 la Caracal, dintre care 26 de locuri sunt pentru studii superioare.

Principalele meserii în care agenții economici au nevoie de personal calificat sunt cele de inginer construcții civile, inginer construcții civile, inginer mecanic, inginer agronom, inginer horticultor, inginer piscicol, inginer automatist, inginer metalurg, inginer cercetare, inginer electronist, medic veterinar, manager, arhivist, lucrător gestionar,  zidar, fierar-betonist, dulgher, confecționer articole textile și muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza, în data de 7 aprilie, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă la Slatina, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, și la Caracal, în foaierul Teatrului Național.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la aceasta acțiune pot depune situația privind locurile de muncă vacante la sediul instituției din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro sau prin fax 0249/432276”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here