Simulare Bac 2017: Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, primul pe județ la promovabilitate/LISTA completă

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal se află în capul listei ca procent de promovare a elevilor de clasa a XII-a și a XI-a, ocupând primul loc pe județ cu cel mai mare procent – 81,59% la clasa a XII-a și 61,59% la clasa a XI-a. Procentul general de promovare la nivelul județului a fost de 42,47% la clasele a XII-a și de 31,78% la clasele a XI-a.

Pe locul doi se află Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, cu un procent de promovare de 79,36% la clasele a XII-a și de 60,73% la clasele a XI-a. Procente de frunte au mai înregistrat Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina (75,73% – 48,07%), Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș (50% – 43,24%), Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” Slatina (47,42% – 48,04%), Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus (45,28% – 31,48%), Liceul „Ștefan Diaconescu” Potcoava (40,85% – 39,62%) sau Colegiul Tehnic Balș (40,51%).

Citește și ALERTĂ: Nouă licee din Olt, promovabilitate ZERO la simularea Bac-ului/Două sunt din Slatina

La polul opus, cu promovabilitate zero, se află, la ambele clase care au susținut probele, Colegiul Național Agricol „Carol I” Slatina, Colegiul Metalurgic Slatina, Liceul Tehnologic Izvoarele, Liceul Tehnologic Drăgănești-Olt, Liceul Tehnologic Crâmpoia și Liceul Tehnic „Danubius” Corabia. La Colegiul Tehnic „Nicolae Bălceascu” Balș vorbim de promovabilitate zero doar în cazul elevilor de clasa a XII-a, iar la Liceul Tehnologic „Constantin Filipescu” Caracal și la Colegiul Agricol „Dimitrie Petrescu” Caracal vorbim de elevii claselor a XI-a care nu au reușit să obțină medii de trecere.

Citește și Reușești să găsești de muncă într-un alt stat membru UE? Primești până la 1.400 euro pentru mobilitate

Procentul general de promovare la nivelul județului a fost de 42,47% la clasele a XII-a și de 31,78% la clasele a XI-a.

Citește și Transport ILEGAL de cherestea, depistat de polițiștii olteni/Amendă 30.000 de lei

OLT-ALERT publică întreaga listă privind ierarhia liceelor în urma rezultatelor obținute la simulările probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, 2017:

Citește și Olt: Accident între un microbuz cu pasageri și un autoturism pe E70/Două victime-FOTO/VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here