ACCIDENT între Găneasa și Pleșoiu: Doi bicicliști au fost LOVIȚI de un autoturism

Doi bărbați care circulau cu bicicletele pe șosea între localitățile Găneasa și Pleșoiu au avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică seară, după ce au fost loviți de un autoturism.

Mai exact, potrivit primelor informații, mașina a lovit unul dintre bicicliști, proiectându-l în celălalt, ambii fiind răniți ușor, potrivit celor de la Ambulanță.

„Din primele cercetări a reieșit că un autoturism a lovit un bărbat care circula cu bicicleta. Din impact, acesta a fost proiectat într-un alt biciclist, ambele victime fiind rănite ușor. Cei doi bărbați au fost luați, totuși, de ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

„Este vorba de doi bicicliști răniți ușor, nu sunt victime rănite grav”, a confirmat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Cazul face obiectul unui dosar în cadrul căruia polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here