Cum l-a cunoscut, de fapt, Bercea Mondial pe Mircea Băsescu/Dezvăluiri din pușcărie

Fratele fostului președinte, Traian Băsescu face dezvăluiri incendiare din spatele gratiilor. Mircea Băsescu a vorbit, în premieră, despre relația cu Bercea Mondial și despre condamnare. Mircea Băsescu a dezvăluit la România TV cum a intrat în legătură cu familia Bercea şi cum a încercat să-l ajute pe acesta. Fratele fostului preşedinte subliniază că nu a furat bani de la stat şi nu a luat bani de la familia Bercea.

„După cum aţi văzut nu am avut niciun fel de intervenţii, prin presă, la televiziune, comentarii asupra deciziilor instanţei şi aşa mai departe. Aş vrea să fie foarte clar un lucru. Eu nu am furat bani de la stat, eu nu am dat în cap la nimeni, eu nu am primit bani de la familia Bercea. Toţi banii i-a primit Marian Căpăţână, ce spune el după mii de poveşti, ce a inventat el, ce l-a învăţat avocatul familiei Bercea, Abraham, ce l-a învăţat Sorin Roşca Stănescu într-o emisiune la televizor, astea sunt poveşti şi nu le-a crezut nici măcar instanţa”, spune Mircea Băsescu.

„Ca dovadă a faptului că eu nu am luat bani, prin sentinţa care mi s-a dat mie mi s-a ridicat sechestrul după toate bunurile. Le-am avut pe toate sub sechestru şi acum execut pedeapsă aşa cum a stabilit instanţa”, subliniază fratele fostului preşedinte. „Nu cunoşteam familia Bercea, eram director la o fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre. Apropo, dacă vede şi domnul Ciuvică emisiunea asta, spuneţi-i că găinile nu se fac la fabrică. Găinile se fac din ouă. Aşadar, eram director acolo. Pentru toate micile lucrări, probleme tehnice şi aşa mai departe, veneau firme olandeze, veneau chiar şi să schimbe o teavă. Am încercat să introduc firme româneşti, am reuşit până la urmă. Directorul unei firme era acest Căpăţână. Practic erau 5, 6 rromi, daca ii puneai sa-ti faca un perete il faceau, aveau şi preţuri mici. Aşa l-am cunoscut pe acest Căpăţână”

„La un moment dat, era iarna, februarie cred şi a venit Căpăţână la uşă la mine, la birou. Era insoţit de cineva, un timp micuţ, cu pălărie aşa, parcă-l văd, era clar că e rrom. Mi l-a prezentat, n-am reţinut pe moment numele. Am discutat 5 minute cu Căpăţână despre lucrări, când să plece celălalt vizitator mi-a spus că el e Bercea Mondialu. OK şi care e problema, nu mi spunea nimic numele. Şi a zis că are o nepoată şi dacă vreau să o botez. Era prima dată când îl vedeam pe omul ăla. Puţin surprins, dar totuşi, domnule stai aşa, stai puţin să mă documentez să vedem. Bercea a început să spună păi staţi că eu mai am nepoţi botezaţi de Stolojanu, de preşedinta Tribunalului Craiova, să nu vă fie ruşine că botezaţi. Nu e asta problema, dar trebuie să mă consult şi eu cu soţia. A…zice nu vreţi să botezaţi pentru că e tigancă. Nu se pune problema aşa, lasă-mă şi mâine dimineaţă vino aici şi-ţi confirm. M-am dus acasă i am zis soţiei vezi că sâmbătă botezăm o ţigăncuşă. Soţia care mă cunoaşte a zis bine…dacă vrei tu, du te cumpără costumaş ceva, ce se dă la botez”, a mai spus Mircea Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here