PNL Slatina a avut mii de membri doar pe hârtie/Dezvăluirile unui liberal

Exif_JPEG_420

Noul președinte al PNL Slatina, Sorin Țîrcomnicu, ales săptămâna trecută în această funcție, a dezvăluit luni, într-o conferință de presă, că pe timpul trecutelor conduceri ale organizației membrii aduși de acestea erau mai mult pe hârtie decât în realitate.

„Evidenţele au fost de nebăgat în seamă până la urmă, pentru că apăreau două mii de membri. Vechile conduceri veneau şi spuneau că, spre exemplu, au mai băgat 80 de membri. Noi vedeam hârtiile, dar nu vedeam niciodată oamenii. Eu spuneam de fiecare dată ca, atunci când îi primeam, să-i şi vedem dacă sunt ai noştri sau doar hârtii. Aceşti oameni au existat doar pe hârtie. Acum vom face selecţia om cu om. Uşile partidului sunt larg deschise pentru oricine va veni să muncească la Partidul Naţional Liberal. Dar cine vine va pleca de la zero”, a dezvăluit Sorin Țârcomnicu.

În prezent, PNL Slatina mai numără doar circa 250 de membri, reali de data aceasta. Noua conducere a PNL Slatina va derula, în viitor, o acțiune pentru contactarea celor aflați în scriptele organizației și care, convocați să participe la Comitetul de Coordonare Local de săptămâna trecută, nu au răspuns la telefon. Ei vor fi întrebați dacă mai fac parte sau nu din Partidul Național Liberal.

„Peste 250 de membri mai sunt în organizaţie la ora actuală, cam acolo. Nu putem să facem o evaluare exactă pentru că foarte mulţi nu au răspuns la telefoane, atunci când au fost convocaţi. O să demarăm, în scurt timp, contactarea lor la uşa membrului, dacă nu vor răspunde în continuare la telefon. O să trimitem oameni să ne spună dacă mai fac parte din Partidul Naţional Liberal sau nu”, a mai precizat actualul președinte al PNL Slatina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here