Noua conducere a PNL Slatina se DELIMITEAZĂ de liderul PNL Olt, Gigel Știrbu

Exif_JPEG_420

Noua conducere a PNL Slatina, aleasă săptămâna trecută, cu Sorin Țîrcomnicu în funcția de președinte, se delimitează de președintele interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, cel puțin în privința eșecului pe care liberalii l-au înregistrat anul trecut, la alegerile locale, când candidatul lor, Marius Bălașa, a ratat funcția de primar al Slatinei.

În timp ce, pe de o parte, Gigel Știrbu dă vina pe unii colegi de partid, dar și pe presa locală, pentru acest eșec, noul președinte al PNL Slatina susține că jurnaliștii nu au nimic de-a face cu insuccesul organizației la alegerile locale. „Nu cred că este vina presei”, a declarat, luni, într-o conferință de presă, Sorin Țîrcomnicu, care a recunoscut, totodată, că PSD este greu de bătut în Slatina.

Pe de altă parte, în vreme ce, în contextul în care Partidul Național Liberal are nevoie de unitate în încercarea de a se reîntări, Gigel Știrbu se dovedește retrograd, căutând în trecut motive de râcă și răzbunare împotriva colegilor săi, noua structură de conducere a PNL Slatina anunță deschiderea largă a partidului pentru noi membri, dar și, către electorat, o comunicare la fel de largă bazată pe idei și programe, idee pe care prim-vicepreședintele PNL Olt, Ion Moisescu, își bazează de câteva luni bune discursul în interiorul partidului.

„Vom face selecția om cu om. Uşile partidului sunt larg deschise pentru oricine va veni să muncească la Partidul Naţional Liberal. Dar cine vine va pleca de la zero”, a mai spus președintele PNL Slatina la întâlnirea cu jurnaliștii, la care au fost prezenți și noii prim-vicepreședinți ai organizației, Corneliu Colpacci și Constantin Slujitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here