Forțe sporite ale polițiștilor din Olt pe stradă și în zona lăcașurilor de cult, de Paște

Peste 700 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt  vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 15 – 17 aprilie a.c., 774 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor acţiona, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

486 de patrule de siguranţă publică, dintre care 286 pedestre şi 200 auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, la nivelul județului Olt.

De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona lăcașurilor de cult.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, 137 poliţişti de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere . Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi aparatele radar din dotare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here