Incendiu DEVASTATOR în Olt: O casă a ARS din temelii în Sâmbăta Mare-FOTO/VIDEO

O familie din localitatea olteană Crâmpoia a rămas, în Sâmbăta Mare, fără unul dintre imobilele pe care le deținea în aceeași curte, în urma unui incendiu devastator care a pornit de la flacăra aragazului. Casa era una bătrânească și era folosită ca bucătărie de vară și ca atelier de dulgherie. Pompierii nu au mai putut salva ceva din imobil, dar s-au străduit ca focul să nu extindă la casa cea nouă a familiei.

Incendiul a izbucnit imediat după ora prânzului. Alertați, pompierii slătineni s-au deplasat imediat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD.

„Detașamentul Slatina a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD ajungând la fața locului pentru intervenție în eventualitatea unor victime. Casa a ars în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Casa era una bătrânească și era folosită ca bucătărie de vară și ca atelier de dulgherie. Pompierii nu au mai putut salva ceva din imobil, dar s-au străduit ca focul să nu extindă la casa cea nouă a familiei.

Cauza probabilă a incendiului este o flacără de aragaz lăsată nesupravegheată, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here