Numărul intervențiilor pompierilor din Olt, cu mult mai mare de Paște decât într-o zi obișnuită

Media intervențiilor pompierilor din Olt a fost cu mult depășită în ziua Paștelui, când salvatorii olteni au ieșit de 28 de ori din unitate la urgențe. Cel mai important eveniment la care au intervenit a fost un accident rutier de proporții, în urma căruia un om a murit, iar alți 10 au fost răniți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), pompierii au fost chemați la 28 de evenimente în ziua de Paște, un număr mare de intervenții față de media unei zile obișnuite, care este de 17 intervenții.

„Media intervențiilor pe zilele obișnuite este, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, de 17. În ziua de Paște au fost 28 de intervenții. Dintre cele mai importante evenimente pot fi amintite un accident rutier și o tentativă de suicid. Restul au fost intervenții acordare de prim ajutor la diverse afecțiuni medicale și o lichidare de ardere necontrolată la vegetație uscată din Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here