Pieton accidentat de o mașină în Slatina / Victima era sub influența alcoolului

Un șofer de 25 de ani din Slatina a lovit cu mașina un pieton, din aceeași localitate, care a încercat să treacă strada prin loc nepermis. Pietonul trăsese bine la măsea înainte de a o porni la drum.

Accidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 20.00, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, în zona noii catedrale.

„La data de 20 aprilie a.c., un tânăr, de 25 ani din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, a accidentat un bărbat, de 68 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și i-au fost  recoltate probe biologice de sânge.

Supus și el la test, pietonul s-a dovedit a avea o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și lui i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here