Guvernul întărește: Drumul expres Craiova-Slatina-Pitești, scos la licitație în acest an

Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti, care beneficiază de finanţare europeană, va deveni drum expres, fiind reduse astfel costurile cu 20%, iar lucrările urmează să fie scoase la licitaţie în acest an, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax, arată știripesurse.

Două dintre căile rutiere solicitate de doi mari investitori, Renault şi Ford, vor fi scoase la licitaţie în acest an, urmând ca în 2018 să fie demarcate lucrările de construcţie.

Citește și GROAZNIC ACCIDENT cu patru MORȚI în Olt, pe DN 65/Doi sunt copii-FOTO+VIDEO

Potrivit surselor guvernamanetale, au fost predate studiile de fezabilitate pentru loturile I şi V ale autostrăzii Sibiu-Piteşti, iar în intervalul mai-iunie urmează să fie scoase la licitaţie. Loturile II şi III vor fi scoase la licitaţie anul viitor, iar lotul IV până la sfârşitul acestui an. În total, este vorba despre un proiect finanţat din bani europeni, în valoare de 1,8 miliarde de euro.

Citește și PNL Olt are o nouă conducere care nu reflectă nici schimbarea, nici unitatea/Componența noii structuri de conducere

În ceea ce priveşte autostrada Craiova-Piteşti, care beneficiază tot de finanţare europeană, aceasta va deveni drum expres, fiind reduse astfel costurile cu 20%. Lucrările urmează să fie scoase la licitaţie tot în acest an.

Citește și Vrei să devii polițist? IPJ Olt RECRUTEAZĂ candidați/Vezi AICI toate detaliile

Citește și Polițiștii l-au prins pe cel care a incendiat, sâmbătă, apartamentul din Slatina-FOTO/VIDEO

Citește și Referendum pentru modificarea denumirii județului Olt/Se va numi Olt-Romanați/FOTO+VIDEO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here