Anchetă la ITM Olt în cazul morții antrenorului de tenis de masă Mihai Bobocică în accidentul de pe DN 65

Inspectorii de muncă din Olt au demarat cercetări în cazul morții cunoscutului antrenor de tenis de masă Mihai Bobocică, care se numără printre victimele cumplitului accident rutier petrecut luni după-amiază de pe DN 65, între Slatina și Balș, eveniment în care și-au pierdut viața nu mai puțin de cinci persoane, printre care și doi copii, alături de părinții lor.

au demarat o anchetă în cazul tragicului accident de la Saru în care, pe lângă întreaga familie din Craiova, şi-a pierdut viaţa şi

Inspectorii de muncă olteni verifică informația potrivit căreia tehnicianul Mihai Bobocică, antrenor al lotului naţional de tenis de masă juniori III, se îndrepta spre Câmpulung, acolo unde se desfăşura o competiţie de tenis, în momentul în care s-a petrecut teribilul accident.

„Cercetăm accidentul de la Pădurea Saru, pentru că una dintre victime, și anume antrenorul de tenis de masă, angajat al Federației Române de Tenis de Masă, se pare că se întrepta către o competiţie la Câmpulung. Dacă va fi încadrat la accident de traseu, atunci vom deschide un dosar pentru a cercetă evenimentul. Dacă informația este corectă, familia ar urma să primească anumite despăgubiri. Procesul de cercetare va fi transmis la Inspecţia Muncii, care-l va aviza, urmând ca noi să să-i înmânăm familiei victime un exemplar. Documentul va putea fi folosit de familie la Casa de Pensii pentru a i se acorda despăgubirile prevăzute de lege”, a declarat  şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, Cristian Ungureanu.

Pe pagina de Facebook a lui Mihai Bobocică au început să curgă mesaje de condoleanțe și de adio din partea prietenilor, cunoscuților, din partea elevilor și foștilor elevi ai renumitului antrenor, nu doar din România, ci și din Italia, pentru că și acolo Bobocică a fost antrenor şi al naţionalei din Peninsulă.

„Un om de la care am avut foarte multe de invatat,atat in viata cat si in antrenorat,domnul Mihai Bobocica Senior,astazi s-a inaltat la cer,si de acolo va urmarii viitoarele meciuri!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Sincere condoleante familiei indurerate!”, a simțit nevoia să scrie pe Facebook Cristian Dodean.

„Un OM deosebit, care a ajutat multa lume, si eu am fost printre ei si ii multumesc pentru asta!
Condoleantze familiei, astazi tenisul de masa romanesc este in doliu! RIP”, se arată într-un mesaj.

„Ti voglio bene Mihai ! Non ti dimenticherò mai, fino a che non toccherà a me”, a scris un fost elev din Italia.

„Ciao Bobo. Non ci sono parole per descrivere cosa provo. La vita è ingiusta e crudele. Voglio ricordarti prima che come un grande allenatore come un grande uomo. Hai lavorato con noi ragazzini in Italia, a Genova, essendo prima di tutto un nostro secondo padre e poi un grande allenatore. Ci capivi, ci spronavi, ci facevi amare questo sport e ci rimproveravi quando era giusto farlo; mi hai insegnato tanto, tantissimo sul tavolo da ping pong, ma altrettanto al di fuori. Non finirò mai di ringraziarti per quanto mi hai dato, con la tua passione e con la tua voglia mi hai coinvolto, trascinato e quando ero in palestra con te avrei voluto che l’allenamento non finisse più. Sei un grande Bobo e continuerò sempre a parlare di te al presente perchè una persona come te non si può dimenticare e sono sicuro che da lassù continuerai a guardarci e sorriderci come solo tu sai fare con i tuoi baffoni. Sentite condoglianze alla famiglia e un abbraccio fortissimo a Mihaizza, non ci sono parole in questi momenti, posso solo dirti sii orgoglioso sempre che tuo padre è un grande, e sono sicuro che da lassù sarà sempre con te e ti starà sempre accanto e continuerà a guidarti come ha sempre fatto. Grazie ancora di tutto Bobone, non finirò mai di ringraziarti e non ti dimenticherò mai”, a scris un alt italian, ‎Francesco Lucesoli‎.

•••

Cinci persoane și-au pierdut viața, luni după-amiază, pe DN 65, între Slatina și Balș, unde un TIR a pătruns pe contrasens și a spulberat două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

Mihai Bobocică s-a stins din viaţă la spitalul din Slatina, unde a fost transportat în comă, cu un sever traumatism cranian, și de unde urma să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

Printre cei care au decedat au fost și patru membri ai unei familii din Craiova, o femeie de 33 de ani care se afla la volan, soțul ei, de 38 de ani, și cei doi copii ai lor, de 3, respectiv 5 ani.

Cauza accidentului a fost explozia unei anvelope la TIR. Șoferul acestuia, un bărbat de 31 de ani din Dâmbovița, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autotrenul a pătruns pe contrasens, unde a lovit cele două mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here