Șoferul care a scăpat cu viață din accidentul de la Vișina, dus cu elicopterul la București

Șoferul care a scăpat cu viață din accidentul petrecut noaptea trecută la Vișina, în care o persoană a murit, a fost preluat, duminică după-amiază, de un elicopter SMURD și transportat la un spital din București.

După accident, pacientul, Dorel Rusănescu, de 34 de ani, din Vișina, a fost imediat transportat cu politraumatisme la Spitalul Orășenesc Corabia, de unde, la scurtă vreme, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Din cauza rănilor foarte grave, medicii slătineni au decis că victima accidentului trebuie transferat la un spital din Capitală.

În jurul orei 15.50, pacientul a fost preluat de pe stadionul 1 Mai din Slatina de un elicopter SMURD care a plecat spre București.

Un tânăr și-a pierdut viața la doar 29 de ani, iar un bărbat de 34 de ani a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza comunei Vișina Nouă. Șoferul, Dorel Rusănescu, care conducea autoturismul implicat în accident nu avea drept de circulație pe drumurile publice, întrucât avea permisul de conducere suspendat. Un echipaj de poliție a încercat să îl oprească, dar el a ignorat semnul făcut de oamenii legii și a continuat să meargă cu și mai mare viteză.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea vehiculului și, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. Tânărul de 29 de ani, Florin Licurici, din Vișina, pasageri în autoturism, a fost găsit de echipajele de intervenție în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare executate, a murit.

Șoferul a suferit diverse traumatisme și a fost transportat la Spitalul Corabia, apoi la Spitalul Slatina, ulterior fiind transferat la un spital din București.

Se pare că, înainte de a urca la volan, el băuse alcool într-un bar din Vișina.

În urmă cu circa un an, Dorel Rusănescu a mai provocat un accident de circulație, lovind o tânără din Vișina. După accident, în loc să acorde victimei primul ajutor sau să o ducă la spital, șoferul ar fi fugit de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here