PSD Olt a sărbătorit 1 Mai la iarbă verde, alături de sute de slătineni/FOTO+VIDEO

Ca în fiecare an din 2009 încoace, cu excepția anului 2016, când sărbătoarea a picat în plină campanie electorală și nu a putut fi organizată, PSD Olt a marcat, luni, Ziua Internațională a Muncii, printr-o petrecere la iarbă verde, alături de sute de slătineni care s-au distrat pe ritmuri folclorice interpretate de artiștii Ansamblului profesionist „Doina Oltului”.

Petrecerea a avut loc pe malul Oltului, în zona stației de epurare a orașului, unde oamenii au servit mici și bere și unde au încins mai multe hore și sârbe.

Citește și Copil de 5 ani din Olt, LOVIT de mașină/Micuțul, în stare critică, a fost transportat cu elicopterul la Craiova

Sute de slătineni au sărbătorit 1 Mai cu mici și bere la iarbă verde

Printre social-democrații olteni prezenţi la eveniment s-au numărat senatorul Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreşedinte al aceleiași instituții, primarul Slatinei, Emil Moţ, însoțit de viceprimarii Claudiu Stăncioiu şi Gigi-Ernes Vîlceleanu, senatorul Renică Diaconescu, deputaţii Marius Iancu şi Dan Ciocan. De asemenea, la sărbătoare au ținut să fie prezenți și secretarii de stat Emil Albotă şi Daniel Botănoiu, dar şi directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Florin Barbu, fost director al Direcției Economice a Primăriei Slatina.

Citește și Șoferul care a scăpat cu viață din accidentul de la Vișina, dus cu elicopterul la București

Social-democrații olteni s-au sărbătorit Ziua Muncii alături de oameni

Pentru senatorul Paul Stănescu evenimentul a reprezentat și un bun prilej pentru a se reîntâlni cu electoratul și pentru a vorbi cu oamenii despre problemele lor.

Citește și Cine sunt victimele accidentului de la Vișina și ce s-a întâmplat înainte de TRAGEDIE? Poliția a fost implicată!

„Ca de fiecare dată, în ultimii ani, împreună cu organizaţia Slatina, chiar dacă spun unii că este o sărbătoare comunistă, noi ne-am întâlnit cu drag de 1 Mai. Comunicăm, stăm de vorbă, întâlnirile sunt foarte importante. Odată cu aceste întâlniri la mici şi bere, ştim şi doleanţele multor oameni care locuiesc în municipiul Slatina. Este o bucurie să fiu astăzi aici şi văd foarte multă lume veselă, deşi nu e soare, şi acesta este un lucru minunat”, a afirmat Stănescu.

Citește și Schimbări MAJORE pentru toți șoferii, începând cu luna mai: Care e cea mai mare surpriză

De la stânga la dreapta: Marius Oprescu, Paul Stănescu și Emil Moț

Despre importanţa întâlniri de acest fel a membrilor şi simpatizanţilor PSD a vorbit și Marius Oprescu:

„Mă simt foarte bine, de 1 Mai, printre slătineni, mai ales că este una din acţiunile pe care, împreună cu Emil Moţ, le-am instituit în organizaţia Slatina începând cu anul 2009. Practic, în fiecare an, mai puţin când a fost campania electorală, anul trecut, ne-am întâlnit cu membrii noştri de partid, dar şi cu simpatizanţii care au vrut să petreacă 1 Mai alături de noi. Cele mai bune discuţi nu se fac într-un cadru oficial ci prieteneşte, aşa cum ne-am întâlnit, astăzi, cu toţii aici”.

Citește și TRAGEDIE în Olt: Accident rutier soldat cu un MORT și un rănit grav / FOTO

„Pentru mine, este primul 1 Mai, printre slătineni, în calitate de primar. Dar, din 2009, organizăm această sărbătoare. Este cea de a şasea pentru că anul trecut, fiind exact în campania electorală, n-am făcut. Sper să păstrăm această tradiţie, în fiecare an, aşa cum îi stă bine unui partid social-democrat. În acest an i-am aşteptat pe slătineni cu tradiţionalul mic, tradiţionala bere, pe lângă formaţia care asigură voia bună. Păstrăm spiritul sărbătorii de 1 Mai”, a spus și primarul municipiului Slatina, Emil Moţ.

La rândul său, deputatul PSD de Olt Marius Iancu și-a manifestat și el bucuria de a participa la această sărbătoare.

Citește și Accident TERIBIL/Doi soți au ajuns cu traumatisme la spital/Imagini greu de privit

În centru, Daniel Bărbulescu și Marius Iancu

„Suntem cei care au lucrat în campaniile electorale, suntem o echipă, suntem prieteni, care povestesc şi se simt bine. Este atmosferă, muzică şi distracţie”, a spus parlamentarul.

Citește și Accident TERIBIL/Doi soți au ajuns cu traumatisme la spital/Imagini greu de privit

Printre cei care au sărbătorit s-a aflat și deputatul Dan Ciocan (centru)

Pentru că, de curând, a fost Paștele, social-democrații au ciocnit și ouă roșii.

S-au ciocnit și ouă roșii

Citește și Magazin MISTUIT de FLĂCĂRI la Corabia/Imagini de la locul DEZASTRULUI

Citește și Două EXPLOZII într-o zi în Olt: Una a DISTRUS o casă, alta un om/FOTO-VIDEO

Citește și Fost primar din Olt, RĂNIT într-o explozie produsă în urma unei acumulări de gaze

Citește și Primăria Slatina demarează înscrierea copiilor la creșă/Toate detaliile AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here