Fost primar din Olt, RĂNIT într-o explozie produsă în urma unei acumulări de gaze

Fostul primar al comunei oltene Găneasa în perioada 2009 – 2012, Nicolae Preda, a fost rănit, noaptea trecută, în timpul unei explozii produse după o acumulare de gaze de butelie. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost transportat de urgență la spitalul din Slatina, unde a fost internat în secția de Terapie Intensivă.

Citește și Incendiu DEVASTATOR în Olt/Imagini de la fața locului/Două femei au ajuns la spital-FOTO/VIDEO

Explozia a avut loc în jurul orei 01.10 în locuința fostului edil și nu a fost urmată de un incendiu. Din păcate, proprietarul casei i-a căzut victimă, suferind arsuri de gradul II pe aproximativ 20% din suprafața corpului.

Citește și Ar putea Vâlcov să facă parte din actualul guvern? Declarația lui Dragnea, prietenul său

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, unde a rămas internată pe secția de Terapie Intensivă.

Citește și Propunere de reînființare a județului Romanați în ședința Consiliului Județean Olt/VIDEO

Reprezentanții spitalului au confirmat că starea rănitului este una gravă. Ei au declarat pentru că pentru pacient a fost solicitat transferul la o unitate specializată în arși, dar că, până vineri dimineață, nici o unitate spitalicească nu își dăduse acceptul în acest sens.

„Pacientul este internat la Chirurgie Plastică pe terapie intensivă și se află în continuare în stare gravă. S-a încercat transferul lui la un spital din București, însă nu s-a obținut acceptul”, a declarat, pentru OLT-ALERT, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, dr. Cătălin Pătru,

Citește și Fast-food-ul Royal din Slatina, amendat de DSVSA pentru mizerie/Două cliente au ajuns la spital

Nicolae Preda a fost viceprimar al localității Găneasa în perioada 2008 – 2009, iar din 2009 până în 2012 a ocupat mandatul de primar.

Citește și Veste URIAȘĂ pentru români înainte de 1 mai: Se REDUCE programul de lucru/PROIECT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here