Procentul promovării la definitivare în Olt a crescut după soluționarea contestațiilor

Procentul de promovare a examenului pentru obținerea definitivării în învățământ la nivelul județului Olt a crescut ușor după ce dascălii nemulțumiți de notele obținute la proba scrisă au făcut contestații.

Astfel, după soluționarea contestațiilor procentul de promovare a urcat de la 67,36% la 68, 42%, potrivit situației oficiale transmise de Inspectoratul Școlar Județean Olt.

Opt note Număr s-au modificat în plus în urma contestațiilor, în vreme de alte 11 note au fost scăzut după soluționarea contestațiilor.

Trei candidați care luaseră note sub pragul promovării, respectiv sub nota 7, au obținut note peste acest prag după ce au depus contestații, în vreme ce alți doi dascăli care obținuseră notă de trecere, dar care au fost nemulțumiți de valoarea obținută, au picat sub pragul de promovare după soluționarea contestațiilor.

57 de dascăli care s-au înscris la examenul pentru obținerea definitivării au luat note între 7 și 8,99, în vreme ce opt dintre candidați au obținut note între 9 și 9,99.

De asemenea, 21 dintre cadrele didactice au luat note între 5 și 6,99, iar nouă dintre ele au luat note sub 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here