IPJ Olt: Bărbat din Osica de Sus, prins o singură dată, acuzat de două ori

Un bărbat din localitatea olteană Osica de Sus va trebui să dea socoteală în fața organelor de cercetare penală după ce polițiștii l-au depistat conducând un autoturism fără să dețină permis de conducere. În plus, oamenii legii au descoperit că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat, marți, un bărbat, de 32 ani, din comuna Osica de Sus, în timp ce conducea pe DN 64, la intersecţia cu DJ 644, pe raza localităţii de domiciliu, un autoturism cu numere de Italia, fără a deţine permis de conducere.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul a fost radiat din evidenţele autorităţilor italiene la data de 17.04.2014”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here