„Marș pentru viață”: Sute de elevi slătineni își unesc forțele pentru salvarea Georgianei

Sute de elevi din Slatina vor mărșălui, vineri, 5 mai, pe un traseu din municipiul-reședință de județ în cadrul unei acțiuni umanitare destinate strângerii unei sume de bani de care colega lor, Georgiana Selea, bolnavă, are nevoie pentru un tratament în străinătate de care depinde viața ei.

Acțiunea, programată să înceapă la ora 14.00, este pusă la cale de Consiliul Județean al Elevilor Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și cu unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Slatina, informează, printr-un comunicat de presă, IȘJ Olt.

„Marșul pentru viață”, așa cum a fost denumită acțiunea, se va derula pe traseul Casa Tineretului – bulevardul AI Cuza – Esplanadă.

Suma de care Georgiana Selea, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina, are nevoie pentru un tratament cu protoni la un spital din Franța, este de 60.000 de euro, sumă care depășeșete cu mult posibilitățile financiare ale familiei.

În urmă cu aproximativ un an, Georgiana a fost diagnosticată cu o tumoră la nivelul hipofizei. Anul trecut, pe 24 mai, a fost operată la Spitalul Marie S. Curie, fiindu-i îndepărtată hipofiza. I-a fost afectată însă vederea și, cel mai grav, fata a rămas şi cu un rest tumoral. Acum, la un an după operaţie, fata trebuie să urmeze o radioterapie cu protoni în Franţa, costul acestui tratament fiind de 60.000 euro, iar timpul este limitat, pentru că tratamentul trebuie administrat până în 15 mai 2017.

Oricine dorește să o ajute pe Georgiana, poate dona în conturile deschise la Banca Transilvania-Slatina, titular: Selea Virgilia.

LEI: RO4OBTRLRONCRTOOB8063902

EURO: Ro528TRLEURCRTOOB8063901

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here